Bowling


/files/bowling/123.jpg

 

Si želite rekreacije, zabave in sprostitve hkrati? Potem je naš center Bowling DeLuxe prava izbira za vas.

Na bowlingu vam ponujamo 6 moderno opremljenih stez. Vse so avtomatsko vodene, imajo otroško ograjico, ki mlajšim neizkušenim igralcem pomaga, da krogla ne zdrsne iz steze v kanal ter omogoča zadetek ob vsakem metu. Na eni stezi lahko optimalno igra od 4 do 5 igralcev. Na bowlingu vam povsem brezplačno po vaših željah razložimo pravila bowlanja.

 

Cilj igre bowlinga je s kroglo podreti čim več kegljev. Eno igra sestavlja 10 okvirov. V vsakem okviru vržete dvakrat. Če s prvim metom uspete podreti vse keglje, to imenujemo "strike", če vam to ne uspe, poskušate ostale keglje podreti z drugim metom, kar imenujemo "spare". Ker imamo avtomatsko vodene steze, vam rezultate sešteva računalnik.

 

Rezultate shranjujemo in vodimo, najboljšega igralca vsak mesec tudi nagradimo.

/files/bowling/img_0795.jpg

 

Za pestro preživet dan smo združili šport, zabavo in hrano. Dodaten razlog, da obiščete Bowling DeLuxe je tudi pestra ponudba kulinaričnih dobrot. Restavracija, ki se nahaja v samem centru lahko gosti do 80 obiskovalcev. Še posebej atraktivno ponudbo pripravimo za zaključene družbe do 50 ljudi ob praznovanju rojstnega dne, zabave ob novem letu ali drugih družinskih praznovanjih, kjer poskrbimo za ambient, glasbo, druženje in kulinarične užitke po vaših željah.

 

Za rezervacijo pokličite na tel.: 07 81 63 360.

 

 

 

 

 

 

      

© 2011 bowling | sly | Lytee CMS | Impresum | Produkcija: Dspot | Pravno obvestilo