INTERSPORT SEVNICA

O Intersportu Sevnica

Šport je povsod, kjer je življenje. Najdemo ga na vsaki ulici, trgu, polju, stezi in hribu. Je v prvem, obotavljajočem koraku otroka, v izpopolnjenem teku atleta in v evforičnem skoku navdušenca. Šport nas združuje in povezuje. Najdemo ga v spodbudnem stisku roke, glasnem vzkliku navijačev in tolažilnem objemu tekmeca. S pravimi nasveti, strokovno podporo in najboljšo opremo se tudi mi trudimo biti povsod, kjer se odvija šport – v srcu športa.

Naši sodelavci s strokovnim nasvetom, podkrepljenim z znanjem in izkušnjami, z odličnim izborom izdelkov ter kakovostno storitvijo našim kupcem nudijo le najboljše od športa.

 

Sporočilo znamke Intersport, “The heart of sport” ali »V srcu športa«, na preprost način in z veliko mero čustvenosti izraža bistvo znamke Intersport.

Ponosni smo, da smo kot franšizna prodajalna del Intersportove družine, saj ta deluje z več kot 5600 prodajalnami v kar 44 državah. 

Aktualne ponudbe

Mesečne akcije

Vsak mesec za vas izberemo atraktivne izdelke, ki vam jih ponudimo po ugodnejši ceni. To so izdelki iz akcijskega letaka, posebne ponudbe za člane Kluba Intersport ali imetnike Pika kartice, popusti v času kratkotrajnih oz. vikend akcij, izdelki Intersport priporoča, sezonska znižanja, …

Klub Intersport

Postani član Kluba Intersport in uživaj številne ugodnosti, ki jih bomo vsak mesec pripravljali posebej za člane Kluba. Včlanitev in članstvo v Klubu sta brezplačna. Klub Intersport deluje v sistemu Pika kartice, zato ob koriščenju ugodnosti v prodajalni Intersport predložite vašo Pika kartico, na katero ste dodali nalepko Kluba Intersport.

Pika kartica

V Intersportu lahko zbirate pike in plačujete s Pika kartico. Z Zeleno Pika kartico pa boste lahko nakup poravnali na do 12 obrokov in to brez obresti!

Poleg tega za vas vsak mesec pripravljamo številne ugodnosti, da bi imetniki Pike kartice pri nakupih v prodajalnah Intersport prihranili.

Darilna kartica Sava avto

Želite presenetiti svoje prijatelje, družinske člane, poslovne partnerje,…? V obliki darilne kartice Sava avto mu lahko vsekakor privoščite sprostitev in nepozabno zabavo.
Darilno kartico lahko kupite in vnovčite v poslovalnicah Sava avto: Bowling DeLuxe, Intersport Sevnica, Bliss Sevnica, servis in trgovina z avtodeli ter tehnični pregledi.

Kontakt

Kontakt

Odpiralni čas

Ponedeljek – petek